KaVo Kerr -yhtiön verkkotietosuojakäytäntö

 

 

Voimassa 1.5.2018 alkaen

Tämä verkkotietosuojakäytäntö (jatkossa ”tietosuojakäytäntö”) kertoo, miten KaVo Dental GmbH, 39, 88400 Bismarckring Biberach, Germany, ja KerrHawe SA, Via Strecce 4, 6934 Bioggio, Switzerland, ja kaikki edellä mainittujen kumppani- ja tytäryhtiöt, jotka yhdessä edustavat KaVo Kerr -yhtiötä ja joista jäljempänä käytetään nimitystä ”yhtiö”, käsittelevät henkilötietoja, jotka yhtiö saa sellaisten määräysvallassaan olevien verkkosivustojen, mobiilisivustojen, mobiilisovellusten ja muiden digitaalisten palvelujen ja tuotteiden välityksellä, joista on linkki tähän tietosuojakäytäntöön (yhteisesti ”yhtiön sivustot”). Yhtiö katsotaan henkilötietojen käsittelyyn sovellettavien lakien tarkoittamaksi rekisterinpitäjäksi.

Tämä tietosuojaseloste ei koske yhtiön sivustoja, joilla ei ole linkkiä tähän tietosuojakäytäntöön, eikä ulkopuolisten tahojen sivustoja, joihin saattaa olla linkkejä yhtiön sivustoilta.

 

Verkossa keräämämme tiedot

Tässä osassa on kuvattu, millaisia henkilötietoja saatamme kerätä, kun käytät yhtiön sivustoja. Näihin sisältyvät sekä tiedot, jotka annat meille, että tiedot, jotka keräämme automaattisesti käyttäessäsi yhtiön sivustoja.

Tämän tietosuojaselosteen puitteissa ”henkilötiedoilla” tarkoitetaan tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa tai joita voidaan kohtuudella käyttää sinun tunnistamiseesi. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 

Antamasi tiedot

Sinun ei yleensä tarvitse rekisteröityä mihinkään palveluun tai ohjelmaan saadaksesi runsaasti tietoa yhtiön sivustoilta. Osa sisällöstä on kuitenkin saatavilla vain rekisteröidyille tai tunnistetuille käyttäjille, ja tällaisten palveluiden käyttö edellyttää profiilin määrittämistä tai tiettyjen tietojen antamista itsestäsi.

 

Yhtiön sivustoilla käydessäsi antamasi henkilötiedot

Yhtiö kerää henkilötiedot, jotka annat yhtiön sivustoilla esimerkiksi silloin, kun ostat tuotteen, vastaanotat markkinointituotteita tai -viestintää, otat yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun tai vastaat yrityksen kyselyihin tai tutkimuksiin. Tietoja voivat olla esimerkiksi:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjänimi ja salasana
  • tiedot työpaikasta ja koulutuksesta sekä muut taustatiedot, jotka annat tiedustellessasi yhtiön avoimia työpaikkoja
  • maksutiedot (kuten pankkiyhteystiedot, maksukortin numero, kortin voimassaoloaika, toimitusosoite ja laskutusosoite)
  • itse antamasi sisältö (esimerkiksi verkossa olevaan yhteydenottolomakkeeseen täyttämäsi tai muuten lähettämäsi tiedot).

 

Henkilökohtaiset tiedot, jotka jaat muissa toimissasi yhtiön kanssa

Voit ottaa yhteyttä yhtiöön, jos sinulla on kysyttävää, haluat keskustella jostain asiasta, tai ilmoittaa tuotteitamme koskevista ongelmista. Jos otat yhteyttä yhtiöön tai pyydät yhtiöltä tietoja, sinua saatetaan kehottaa antamaan yhteystietosi sekä kaikki henkilötiedot, jotka ovat merkityksellisiä pyyntösi kannalta.

 

Mahdolliset automaattisesti kerättävät tiedot

Kun käytät yhtiön sivustoja, saatamme myös kerätä tiettyjä käyttö- ja laitetietoja automaattisesti jäljempänä kuvatulla tavalla.
 

IP-osoite

Saatamme tallentaa tietokoneen tai muun elektronisen laitteen IP-osoitteen, kun vierailet yhtiön sivustolla. IP-osoite auttaa tunnistamaan elektronisen laitteen, jolla käytät sivustoja, jotta voimme säilyttää yhteyden tietokoneeseen, kun liikut yhtiön sivustoilla, sekä mukauttaa sisältöä.

 

Evästeet ja muut seurantatekniikat

Keräämme myös tietoa tavoistasi käyttää yhtiön sivustoja käyttäen seurantatekniikoita, kuten evästeitä ja jäljitteitä. Eväste on ainutkertainen numeerinen koodi, joka tallennetaan tietokoneeseesi ja joka seuraa mieltymyksiäsi ja kiinnostuksen kohteitasi ja mahdollistaa tunnistamisesi sivustolle palaavaksi vierailijaksi. Jäljite on verkkosivustossa, sähköpostiviestissä tai mainoksessa oleva läpinäkyvä kuva, jonka avulla voidaan seurata esimerkiksi käyttäjien toimintaa ja sivuston käyttöastetta. Nämä tekniikat auttavat muistamaan mieltymyksesi, jotta voimme tarjota sinulle sisältöä ja toimintoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Tämä arvio perustuu käyttötietoihin, jotka koskevat aiempaa toimintaasi yhtiön sivustoissa.

Käytämme Google Display -mainontaa (kuten Google Analytics -uudelleenkohdennusta, Google Display -verkoston impressioiden raportointia, DoubleClick Campaign Manager -integrointia ja Google Analytics -kohderyhmätietoja ja kiinnostuksen kohteiden raportointia) (1) näyttääksemme sinulle muissa sivustoissa omia mainoksiamme, jotka perustuvat aiempiin vierailuihisi yhtiön sivustoilla ja (2) perehtyäksemme mainostemme vaikuttavuuteen ja mainospalveluiden käyttöön. Google Analyticsin kohderyhmätietojen ja kiinnostuksen kohteiden raportointipalvelun yhteydessä saatamme käyttää tietoja Googlen kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta tai ulkopuolisten tahojen kohdeyleisötietoja (kuten ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet) Google Analyticsin avulla markkinointikampanjoidemme ja sivuston sisällön tutkimiseen ja parantamiseen.

Osa verkkomainonnastamme tapahtuu Google Display -mainontaverkoston kautta. Osana tätä ohjelmaa käytämme Google Analytics -toimintoja, kuten uudelleenkohdennusta. Tämän toiminnon sekä muiden mainosverkostojen tarjoamien toimintojen yhteydessä yhtiö ja mainosverkostojen toimijat, mukaan lukien Google, voivat käyttää ulkopuolisten tahojen evästeitä (esimerkiksi DoubleClick-eväste) – ja joissakin tapauksissa ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics -eväste) – internetmainosten tiedonkeruuseen, optimointiin ja esittämiseen tavalla, joka perustuu käyttäjän aiempiin käynteihin yhtiön sivustoissa. Voimme myös näyttää mainoksia joiltakin tytäryhtiöiltämme, kun vierailet yhtiön sivustoilla.

Voit kieltää Google Ads -mainonnan osoitteessa http://www.google.com/ads/preferences. Jos et halua tietojasi käytettävän Google Analytics -toiminnoissa, voit asentaa Google Analytics -toimintojen käytön kieltävän selainlisäosan Google Analyticsin kieltäytymissivulta.

Yhtiön sivustoja ei ole suunniteltu reagoimaan selainten ns. do-not-track-signaaleihin.

Lisätietoja evästeistä ja muista seurantatekniikoista, kuten tietoja siitä, miten voit poistaa ne käytöstä, saat osoitteesta http://www.allaboutcookies.org/. Huomaa, että jotkin evästeet ovat välttämättömiä sivustojemme toiminnalle, ja poistamalla evästeet tai poistamalla ne käytöstä heikennät sivuston toimivuutta.

 

Mobiiliseuranta

Jotkin yhtiön sivustot ovat saatavissa joko mobiilisovelluksena tai mobiilisivustoina, joita voit käyttää mobiililaitteessa. Jos käytät yhtiön sivustoja mobiililaitteella, saatamme kerätä edellä kuvattujen tietojen lisäksi myös seuraavia vain mobiilikäyttöä koskevia tietoja: laitteen tai mainoksen tunnus, laitetyyppi, laitteistotyyppi, Media Access Control (MAC) -osoite, international mobile equipment identity -laitetunnus (IMEI), mobiilikäyttöjärjestelmän versio, yhtiön sivuston käyttöön tai lataamisen käytetty alusta (esim. Apple, Google, Amazon, Windows), laitettasi ja yhtiön sivustojen käyttöäsi koskevat sijainti- ja käyttötiedot.

 

Muista lähteistä kerätyt tiedot

Kun vierailet yhdellä yhtiön sivustolla, voimme yhdistää tämän vierailun tiedot muille yhtiön sivustoille tekemiesi vierailuiden tietoihin. Voimme myös yhdistää sinusta yhtiön sivustojen kautta kerätyt tiedot offline-tilassa keräämiimme tai ulkopuolisilta tahoilta saamiimme tietoihin.

 

Miten käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen, yhteydenpitoon kanssasi, yhtiön sivustojen käyttökokemuksen parantamiseen, tuotteidemme ja palveluidemme yleisiin parannuksiin sekä muihin sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin. Näihin käyttötarkoituksiin voi sisältyä tietojen tallentaminen, järjestäminen, jäsentäminen, säilyttäminen, muokkaaminen tai muuttaminen, haku, käyttö, tietojen luovuttaminen siirtämällä, levittämällä tai asettamalla ne muutoin saataville, tietojen yhteensovittaminen tai yhdistäminen sekä niiden poistaminen tai tuhoaminen. Keräämiämme sinua koskevia henkilötietoja voidaan säilyttää, ja ne voidaan myöhemmin arkistoida edellä kuvattujen tarkoitusten toteuttamisen kohtuudella vaatimaksi ajaksi sovellettavan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

 

Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen

IJos päätät ostaa tuotteen tai vastaanottaa palveluitamme, käytämme yhtiön sivustojen kautta antamiasi henkilötietoja tilaustesi ja laskujesi hallintaan, maksujen käsittelyyn, kysymyksiisi vastaamiseen, pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen sekä asiakaskokemuksen optimointiin.

 

Markkinointi

Saatat myös vastaanottaa yhtiöltä ja sen tytäryhtiöiltä markkinointiviestintää, kuten tarjouksia yhtiöön liittyvistä tuotteista tai palveluista, kutsuja osallistua tuotteitamme koskeviin kyselyihin tai ilmoituksia erikoistarjouksista. Näissä tapauksissa käytämme markkinointiviestinnän lähettämiseen yhteystietojasi ja muita henkilötietojasi.

 

Mukautetut käyttäjäkokemukset

Antamiasi henkilötietoja voidaan käyttää kiinnostuksen kohteittesi ja mieltymystesi mukaan mukautettujen tarjousten, tietojen tai palvelujen luomiseen. Lisäksi saatamme käyttää IP-osoitettasi ja automaattisesti evästeiden tai vastaavien seurantatekniikoiden avulla saamiamme tietoja tehdäksemme yhtiön sivustoista entistä helpompia käyttää ja selata sekä mukauttaaksemme yhtiön sivustoilla tarjottua sisältöä ennakoimalla, mitkä tiedot tai palvelut saattavat kiinnostaa sinua.

 

Yhtiön toiminnan ja tuotteiden parantaminen

Yhtiö pyrkii löytämään uusia tietoja, jotka voivat auttaa sitä ymmärtämään asiakkaiden tarpeita paremmin ja auttaa parantamaan, kehittämään ja arvioimaan tuotteita, palveluita, materiaaleja ja ohjelmia. Tämän vuoksi yhtiö analysoi antamiasi tietoja. Yhtiö ei käytä näihin tarkoituksiin sellaisia tietoja, joista sinut voi suoraan tunnistaa.

 

Sivuston analysointi ja parantaminen

Voimme käyttää antamiasi tietoja ja yhtiön sivustojen käytöstäsi automaattisesti kerättyjä tietoja käyttäjäliikennemallien ja mieltymysten seuraamisen sivustojen parantamista, analytiikkaa ja optimointia varten.

 

Kyselyiden käsittely ja yleinen yhteydenpito kanssasi

Käsittelemme yleensä henkilötietojasi, kun otat meihin yhteyttä tai lähetät meille kysymyksiä tai kun pyyntösi tai kysymyksesi vaativat jatkoyhteydenottoja.

 

Käsittelyn oikeusperusta

EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti yhtiöllä on oltava oikeusperusta henkilötietojen käsittelyyn. Tietyssä tapauksessa sovellettava oikeusperusta riippuu siitä, minkä edellä kuvatun tarkoituksen puitteissa yhtiö käsittelee käyttäjän henkilötietoja.

  • Tietyissä tapauksissa yhtiö voi pyytää suostumustasi henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn. Jos annat suostumuksesi, voit myöhemmin peruuttaa sen ottamalla meihin yhteyttä kohdassa Tietosuojavalinnat kuvatulla tavalla. Huomaa, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta jo tapahtuneeseen käsittelyyn.
  • Muissa tapauksissa henkilötietojesi käsittely saattaa olla tarpeen, jotta voidaan noudattaa sovellettavan lain tai määräyksen vaatimuksia tai panna täytäntöön sopimus, jonka osapuolena olet. Et välttämättä voi kieltää tällaista käsittelyä, tai mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi, se voi vaikuttaa siihen, pystymmekö suorittamaan sopimusvelvoitteen, jonka olemme velkaa sinulle.
  • Edelleen muissa tapauksissa yhtiö voi käsitellä henkilötietojasi oikeutettujen etujen perusteella välittääkseen sinulle tietoja tuotteista ja palveluista sekä tieteellisestä tutkimuksesta ja koulutusmahdollisuuksista. Sinulla on oikeus kieltää kaikki tällainen henkilötietojesi käsittely. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä kohdassa Tietosuojavalinnat kuvatulla tavalla.

 

Tietojen jakaminen

Jaamme käyttäjien henkilötietoja ulkopuolisten tahojen kanssa ainoastaan jäljempänä kuvatulla tavalla. Emme myy tai vuokraa henkilötietoja ulkopuolisille tahoille näiden tahojen omiin markkinointitarkoituksiin.

 

Ulkopuolisten tahojen mainonta ja verkkokäyttäytymiseen perustuva mainonta

Saatat saada yhtiön tuotteita ja palveluja koskevaa verkkomainontaa sellaisissa ulkopuolisten tahojen verkkosivustoissa ja mobiilipalveluissa, jotka on räätälöity sinulle esimerkiksi yhtiön tai ulkopuolisen tahon sivustossa vieraillessasi antamiesi tietojen tai selauskäyttäytymisesi, ostojesi tai kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Tämäntyyppinen räätälöity verkkomainonta voi olla peräisin useista eri lähteistä, mm. seuraavista:

  • Saatamme jakaa mainontapalveluntarjoajiemme kanssa sinua koskevia yksilöimättömiä tietoja, jotka on saatu yhtiön sivustoilta evästeitä ja muita seurantatekniikoita käyttämällä.
  • Osa yhtiön sivustoista voi osallistua verkkokäyttäytymiseen perustuvaan mainontaan (tätä kutsutaan joskus myös uudelleenkohdennetuksi tai kiinnostuksen kohteisiin perustuvaksi mainonnaksi). Nämä sivustot tunnistaa alatunnisteen Advertising Choices (Mainonta-asetukset) -linkistä. Mainontaverkostomme kumppanit voivat sijoittaa yhtiön sivustoille ja ulkopuolisten tahojen sivustoille evästeitä ja kerätä niiden avulla tietoja toiminnastasi tarjotakseen sinulle kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa verkkomainontaa.
  • Jotkin internetselaimet voivat lähettää ns. do-not-track-signaaleja verkkosivustoille, joihin selain on yhteydessä. Tämän tietosuojaselosteen voimaantulopäivänä alalla ei ole vielä vakiintunutta käytäntöä siitä, miten reagoida näihin signaaleihin. Tämän vuoksi yhtiö ei tällä hetkellä reagoi tällaisiin signaaleihin. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mainontaa mainostajilta, jotka hyödyntävät selaushistoriaasi verkkokäyttäytymiseen perustuvan mainonnan tuottamiseen adchoices-sivustolla.

 

Tytäryhtiöt, alihankkijat ja toimittajat

Verkostoomme kuuluvien toimittajien, valtuutettujen jälleenmyyjien tai liikekumppanien sekä tytäryhtiöiden, jotka auttavat meitä liiketoimissamme, on mahdollisesti käsiteltävä henkilötietojasi tuottaessaan palveluita yhtiölle. Emme hyväksy, että kyseiset osapuolet käyttävät henkilötietoja mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka ei liity yhtiön ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintaan, emmekä jaa henkilötietoja, jotka ovat peräisin suostumusta edellyttävistä maista, ellei suostumusta tytäryhtiöiden kanssa jakamisesta ole hankittu etukäteen. Edellytämme, että nämä osapuolet noudattavat henkilötietojen käsittelyssä tämän tietosuojaselosteen vaatimuksia.

 

Yhteisbrändäyssivustot

Saatamme tehdä yhteistyötä muiden yhtiöiden kanssa tarjotaksemme sinulle sisältöä tai palveluita yhteisesti tai ns. yhteisbrändäyksen pohjalta. Yhteisbrändäyssivustolla on näkyvissä sekä yhtiön logo että yhteisbrändäyskumppanin logo. Sinun kannattaa tutustua yhteisbrändäyskumppaniemme omiin tietosuojakäytäntöihin, sillä ne saattavat joiltakin osin poiketa yhtiön käytännöstä. Lukemalla nämä käytännöt voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, haluatko antaa tietoja tietyllä sivustolla.

 

Tuoteraportit

Jos otat yhteyttä yhtiöön koskien jonkin tuotteemme käyttökokemusta, saatamme käyttää antamiasi tietoja raporteissa, joita toimitamme nimetyille valtion sääntelyviranomaisille lainsäädännön velvoittamalla tavalla.

 

Lailliset oikeudet ja velvoitteet

Tietyissä tarkkaan rajatuissa olosuhteissa yhtiö voi joutua paljastamaan henkilötietosi noudattaakseen laillista velvoitetta tai vaatimusta. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi tuotteidemme turvallisuutta koskevat velvoitteet raportoida asianmukaisille sääntelyviranomaisille tai tuoteryhmän tai osaston myynti tai siirtäminen, johon sisältyy yhden tai useamman yhtiön sivuston kautta toteutettuja palveluita. Tällaisissa tapauksissa ryhdymme tarvittaviin toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi siinä määrin kuin mahdollista. Pidätämme myös oikeuden käyttää henkilötietoja sääntörikkomuksiin, laittomuuksiin tai muita käyttäjiä tai näiden omaisuutta vahingoittavaan käytökseen syyllistyvien käyttäjien tunnistamiseen ja syytteeseen asettamiseen.

 

Organisaatiomuutos

Jos yhtiö päättää järjestää tai luovuttaa liiketoimintansa myynnin, fuusion tai yritysoston kautta, yhtiö voi jakaa sinua koskevia henkilötietoja todellisten tai mahdollisten ostajien kanssa. Edellytämme todellisia tai mahdollisia ostajia käsittelemään näitä henkilötietoja tavalla, joka vastaa tämän selosteen vaatimuksia.

 

Lasten tietosuoja

Yritys ei tietoisesti kerää tai käytä mitään alaikäisten henkilötietoja suoraan yhtiön sivustojen kautta. Emme tietoisesti anna lasten tilata tuotteitamme, olla yhteydessä meihin tai käyttää mitään verkkopalveluitamme. Jos olet alaikäisen huoltaja ja saat selville, että alaikäinen on lähettänyt meille tietoja, ota yhteyttä yhtiöön jäljempänä kuvatulla tavalla, jotta voimme ryhtyä toimenpiteisiin asian korjaamiseksi.

 

Tietosuojavalinnat

Sinulla on oikeus nähdä ja saada kopio hallussamme olevista sinua koskevista henkilötiedoista sekä oikeus vaatia meitä korjaamaan virheelliset tai puutteelliset sinua koskevat henkilötiedot. Sinulla on oikeus saada meille luovuttamasi tiedot konekielisessä muodossa ja välittää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Voit pyytää poistamaan henkilötietosi tai rajoittaa niiden käsittelyä tai vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä. Voit pyytää nähtäväksesi itseäsi koskevia henkilötietoja, ilmoittaa ongelmasta, tehdä valituksen, pyytää korjausta tai peruuttaa suostumuksesi tiettyihin ohjelmiin ottamalla yhteyttä yhtiön tietosuojaosastoon napsauttamalla käyttämälläsi yhtiön sivustolla Contact Us (Ota yhteyttä) -linkkiä, käyttämällä yhtiön yhteystietoja käyttämässäsi mobiilisovelluksessa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@kavokerr.com. Voit myös ottaa yhteyttä kirjeitse osoitteeseen

KaVo Dental GmbH,
Bismarckring 39,
88400 Biberach – Germany
Attn: Privacy / Legal Department

 

Paikallinen tietosuojaviranomainen on vastuussa siitä, että tietosuojalainsäädäntöä noudatetaan asianomaisissa maissa. Lisätietoja tietosuojaa koskevista oikeuksistasi saat paikalliselta tietosuojaviranomaiselta, joka auttaa myös silloin, jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa suoraan kanssamme ja haluat tehdä valituksen.

 

Sisällytä kaikkiin yhtiölle lähettämiisi yhteydenottoihin sähköpostiosoitteesi ja sen verkkosivuston osoite, mobiilisovelluksen nimi ja/tai yksittäisen yhtiön tuotteen tiedot, jonka yhteydessä olet antanut meille henkilötietojasi (esim. www.kerrdental.com) sekä yksityiskohtainen kuvaus pyynnöstäsi. Jos haluat poistaa, muuttaa tai korjata henkilötietojasi ja otat meihin yhteyttä sähköpostitse, kirjoita sähköpostin aiheeksi Deletion Request (Poistopyyntö) tai Amendment/Correction Request (Muutos-/korjauspyyntö). Vastaamme kaikkiin kohtuullisiin pyyntöihin hyvissä ajoin, ja tiettyjen pyyntöjen käsittely saattaa edellyttää henkilöllisyytesi tarkempaa vahvistamista.

 

Tietoturva

 Yhtiö huolehtii yhtiön sivustojen kautta kerättyjen henkilötietojen turvallisuudesta kohtuullisiksi katsottavilla teknisillä, hallinnollisilla ja fyysisillä toimenpiteillä. On kuitenkin aina olemassa jonkinasteinen riski, että asiaton ulkopuolinen taho saattaa siepata internetin välityksellä lähetetyt tiedot, tai että joku löytää keinon ohittaa turvallisuusjärjestelmämme. Kehotamme varovaisuuteen, kun lähetät henkilötietoja internetin välityksellä, erityisesti raha-asioihin liittyvien tietojen kohdalla. Yritys ei voi taata, että asiattomat ulkopuoliset tahot eivät saa henkilötietojasi haltuunsa, joten kun lähetät henkilötietoja yhtiön sivustoille, sinun on punnittava sekä hyötyjä ja riskejä.

 

Ulkopuolisten tahojen sivustot ja sosiaalisen median laajennukset

Tämä tietosuojaseloste ei koske yhtiön sivustoja, joista ei ole linkkiä tähän tietosuojaselosteeseen, eikä ulkopuolisten tahojen sivustoja, joihin saattaa olla linkkejä yhtiön sivustoilta. Yhtiön sivustot voivat käyttää sosiaalisen median laajennuksia (esim. Facebookin tykkää-painike ja Jaa Twitterissä -painike), joiden avulla voit helposti jakaa tietoa muiden kanssa. Kun vierailet yhtiön sivustoilla, sosiaalisen median laajennuksen toimittaja voi tallentaa tietokoneeseen tai muuhun elektroniseen laitteeseen evästeen, jonka avulla voi tunnistaa henkilöt, jotka ovat aiemmin vierailleet sivustollamme. Jos olet kirjautuneena sosiaalisen median verkkosivustoon (esim. Facebook, Twitter), kun selaat yhtiön sivustoa, kyseinen sosiaalisen median verkkosivusto saa sosiaalisen median laajennuksen avulla tiedon siitä, että olet käynyt yrityksemme sivustolla. Sosiaalisen median laajennus mahdollistaa myös sen, että sosiaalisen median verkkosivusto voi jakaa tiedot toiminnastasi yhtiön sivustolla muiden sosiaalisen median verkkosivuston käyttäjien kanssa. Näitä jakamisasetuksia hallitaan sosiaalisen median verkkosivustossa, ja niitä koskee ko. sivuston tietosuojakäytäntö.

 

Sivustojemme käyttäminen eri puolilla maailmaa

Yhtiö omistaa tämän sivuston ja ylläpitää sitä Yhdysvalloissa, mutta antamasi tiedot voivat olla tytäryhtiöidemme, alihankkijoidemme ja toimittajiemme saatavilla muissa maissa tämän käytännön mukaisesti. Lisäksi jos vierailet tällä sivustolla jostain toisesta maasta käsin, yhteydenpitosi kanssamme johtaa väistämättä tietojen siirtämisen valtiosta toiseen. Lainsäädännön henkilötiedoille tarjoama suoja vaihtelee eri maissa, mutta siitä huolimatta pyrimme takaamaan tietojesi turvallisuuden tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen toimenpiteiden avulla. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että henkilötietojasi tallennetaan ja käsitellään esimerkiksi Yhdysvalloissa ja mahdollisissa muissa maissa, joihin voimme siirtää tietosi liiketoimintamme yhteydessä.

 

Huomautus Kalifornian asukkaille

Kalifornian siviililain pykälän 1798.83 nojalla Kalifornian osavaltion asukkailla on tietyin rajoituksin oikeus pyytää meitä tarjoamaan heille (I) luettelo tiettyihin luokkiin kuuluvista henkilötiedoista, jotka olemme luovuttaneet ulkopuolisille tahoille suoramarkkinointitarkoituksiin välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana, ja (ii) näiden ulkopuolisten tahojen tunnistetiedot. Kalifornian asukkaat voivat tehdä tällaisen pyynnön ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@kavokerr.com

 

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Käytämme henkilötietoja ainoastaan tietojen keräämisajankohtana voimassa olleessa tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden muuttaa tämän tietosuojakäytännön ehtoja milloin tahansa, mahdolliset suostumusvaatimukset huomioon ottaen. Kaikki tietosuojakäytännön muutokset esitetään tällä sivulla, jolloin käytännön voimaantulopäivämäärä muuttuu. Yhtiö kehottaa tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Kaikkia jatkossa tapahtuvan yhtiön sivustojen käytön yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään uusimman julkaistun tietosuojakäytännön mukaisesti.