KaVo Kerr online-databeskyttelsespolitik

 

 

Træder i kraft 1 Maj 2018

Denne online privatlivspolitik ("Privacy Policy") forklarer, hvordan KaVo Dental GmbH, Bismarckring 39, 88400 Biberach, Tyskland og KerrHawe SA, Via Strecce 4, 6934 Bioggio, Schweiz sammen med alle dets tilknyttede og tilknyttede virksomheder, der repræsenterer KaVo Kerr og henvist i det følgende benævnt "Firma", håndterer personlige oplysninger, der er givet til os på websteder, mobile websteder, mobilapplikationer og andre digitale tjenester og produkter, der kontrolleres af firmaet, der linker til denne fortrolighedspolitik (samlet "firmawebsteder"). Virksomheden er dataansvarlig for behandling af personoplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Denne databeskyttelseserklæring gælder ikke for firma-websteder, der ikke linker til denne databeskyttelsespolitik, eller for tredjepartswebsteder, hvortil der kan linkes fra firma-websteder.

 

Typer af oplysninger, som vi indsamler online

De typer af personoplysninger, som vi kan indsamle, mens du bruger firma-webstederne, er beskrevet i dette afsnit og omfatter både oplysninger, som du tilvejebringer for os, og oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du bruger firma-webstederne.

Med henblik på denne databeskyttelseserklæring betyder "personoplysninger" oplysninger, der identificerer dig eller som med rimelighed kan bruges til at identificere dig. Eksempler på personoplysninger omfatter navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

 

Oplysninger, som du tilvejebringer

Du behøver generalt ikke at tilmelde dig en tjeneste eller et program for at modtage mange af de oplysninger, der er tilgængelige via firma-websteder. Noget af vores indhold er dog kun tilgængeligt for tilmeldte eller identificerede brugere og vil kræve, at du opretter en profil eller tilvejebringer specifikke oplysninger om dig selv, for at tjenesten kan leveres til dig.

 

Personoplysninger, som du tilvejebringer, når du besøger firma-websteder

Firma indsamler personoplysninger, som du tilvejebringer på firma-websteder, for eksempel, ved køb af et produkt, for at modtage markedsføringsprodukter og -oplysninger, kontakte firma-kundeservice eller svare på firma-spørgeskemaer eller -undersøgelser. Dette kan omfatte:

  • Kontaktoplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse
  • Registreringsoplysninger såsom dit brugernavn og din adgangskode
  • Vederlagsoplysninger, når du yder en tjeneste til Firma i din egenskab af sundhedspersonale
  • Beskæftigelses-, uddannelses- og andre baggrundsoplysninger, når du henvender dig om beskæftigelse hos firma
  • Betalingsoplysninger (såsom bankoplysninger, betalingskortnummer, udløbsdato, leveringsadresse og faktureringsadresse)
  • Indhold, som du kan tilvejebringe (for eksempel, når du udfylder vores online-kontaktformular eller indsender andre oplysninger).

 

Personoplysninger, som du deler under andre interaktioner med firma

Du kan kontakte firma for at stille spørgsmål, diskutere dine bekymringer eller indberette problemer vedrørende vores produkter. Hvis du kommunikerer med eller anmoder om oplysninger fra firma, bliver du muligvis bedt om at tilvejebringe dine kontaktoplysninger samt eventuelle personoplysninger, der er relevante for din anmodning.

 

Oplysninger, der kan indsamles automatisk]

Når du bruger firma-websteder, kan vi også indsamle visse brugs- og enhedsoplysninger automatisk som beskrevet nedenfor.
 

IP-adresse

Vi kan registrere internetprotokoladressen ("IP") for din computer eller anden elektronisk enhed, når du besøger firma-webstederne. En IP-adresse identificerer den elektroniske enhed, som du bruger til at få adgang til webstederne, hvilket gør det muligt for os at opretholde kommunikation med din computer, idet du bevæger dig rundt på firma-websteder, samt tilpasse indhold.

 

Cookies og andre sporingsteknologier

Vi indsamler også oplysninger om din brug af firma-websteder gennem sporingsteknologier såsom cookies og web-beacons. En "cookie" er en unik numerisk kode, der overføres til din computer for at spore dine interesser og præferencer og for at genkende dig som en tilbagevendende besøgende. Et "web-beacon" er et gennemsigtigt grafisk billede placeret på et websted, en e-mail eller annonce, der muliggør overvågning af ting såsom brugeraktivitet og webstedstrafik. Disse teknologier hjælper med at huske dine præferencer, og giver os mulighed for at bringe dig det indhold og de funktioner, der sandsynligvis vil være af størst interesse for dig på grundlag af "clickstream"-data, der viser dine tidligere aktiviteter på firma-websteder.

Vi bruger Google Display Advertising (såsom Retargeting med Google Analytics, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager-integration, og Google Analytics Demographics and Interest Reporting) til at (1) vise dig vores annoncer på andre websteder baseret på dine tidligere besøg på firma-websteder, og (2) bedre forstå vores annoncevisninger og brug af annoncetjenester. I forbindelse med Google Analytics Demographics and Interest Reporting-tjenesten, kan vi muligvis bruge oplysninger fra Googles interessebaserede annoncering eller tredjepartsmålgruppe-oplysninger (såsom alder, køn og interesser) sammen med Google Analytics for at forstå og forbedre vores markedsføringskampagner og webstedsindhold.

Noget af vores onlineannoncering finder sted via Google Display Advertising. Som led i dette program bruger vi Google Analytics-funktioner såsom Retargeting. I forbindelse med denne funktion og andre, der tilbydes af annoncenetværk, kan vi og operatørerne af annoncenetværk, herunder Google, bruge tredjepartscookies (såsom DoubleClick-cookien) - og i nogle tilfælde førstepartscookies (såsom Google Analytics-cookien) - til at informere, optimere og vise annoncer på tværs af internettet baseret på en brugers tidligere besøg på firma-websteder. Vi kan også vise dig annoncer fra nogle af vores associerede selskaber, når du besøger firma-websteder.

Du kan fravælge Google Ads ved at besøge http://www.google.com/ads/preferences. Hvis du ikke vil have, at dine oplysninger bruges af Google Analytics, kan du installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics på Google Analytics-fravalgssiden.

Dette firma-websted er ikke beregnet til at reagere på "do not track"-signaler modtaget fra browsere.

Hvis du vil vide mere om cookies og andre sporingsteknologier, herunder hvordan du deaktiverer dem, bedes du besøge http://www.allaboutcookies.org/. Bemærk, at nogle cookies er afgørende for funktionsdygtigheden af vores websteder, og hvis du sletter eller deaktiverer dem, vil det reducere webstedets funktionalitet.

 

Mobilsporing

Nogle firma-websteder er tilgængelige som enten mobilapplikationer eller mobilwebsteder, som du kan bruge på din mobilenhed. Hvis du bruger en mobilenhed til at få adgang til og bruge firma-webstederne, kan vi indsamle følgende mobilspecifikke oplysninger ud over de andre oplysninger, der er beskrevet ovenfor: Enheds- eller annoncerings-id, enhedstype, hardwaretype, MAC-adresse (media access control - medieadgangskontrol), international mobiludstyrsidentitet ("IMEI" - international mobile equipment identity), versionen af dit mobiloperativsystem, platformen, der bruges til at få adgang til eller downloade firma-webstedet (f.eks. Apple, Google, Amazon, Windows), placeringsoplysninger og brugsoplysninger om din enhed og din brug af firma-webstederne.

 

Oplysninger, der indsamles fra andre kilder

Vi kan kombinere oplysninger om dig fra et besøg på et firma-websted med oplysninger om dig fra besøg på andre firma-websteder. Vi kan også kombinere oplysninger om dig, der indsamles via firma-websteder med oplysninger, som vi har indsamlet offline, samt med oplysninger, der tilvejebringes for os af tredjeparter, såsom tredjepartslisteudbydere.

 

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at levere de produkter og tjenester, som du anmoder om, kommunikere med dig, forbedre din oplevelse på firma-webstederne, generelt forbedre vores produkter og tjenester og til andre interne forretningsformål. Disse anvendelser kan også omfatte registrering, organisering, strukturering, opbevaring, tilpasning eller ændring, hentning, rådgivning, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller anden tilrådighedsstillelse, justering eller kombination, begrænsning, sletning eller ødelæggelse af personoplysninger. . Personoplysningerne, som vi indsamler om dig, kan blive opbevaret og senere arkiveret så længe som det er rimeligt nødvendigt for de formål, der er angivet ovenfor, i overensstemmelse med gældende love.

 

Levering af produkter og tjenester, som du anmoder om

Hvis du vælger at købe et produkt eller modtage vores tjenester, bruger vi de personoplysninger, som du tilvejebringer via firma-websteder til at administrere dine ordrer og fakturaer, til at behandle betalinger, til at svare på dine spørgsmål, til at levere de tjenester, som du anmoder om og tilbyde en optimal kundeoplevelse.

 

Markedsføring

Du kan også modtage markedsføringsoplysninger fra firma og relaterede associerede selskaber, såsom tilbud vedrørende firma-relaterede produkter eller tjenester, invitationer til at deltage i undersøgelser om vores produkter eller meddelelser om særlige kampagner. I sådanne tilfælde bruger vi dine kontaktoplysninger og andre personoplysninger til at sende dig markedsføringsoplysninger.

 

Tilpassede brugeroplevelser

De personoplysninger, som du tilvejebringer, kan bruges til at oprette tilpassede tilbud, oplysninger eller tjenester, der er skræddersyet til dine interesser og præferencer. Vi kan også bruge din IP-adresse og de oplysninger, som vi indhenter automatisk gennem brug af cookies eller lignende sporingsteknologier, til at gøre vores firma-websteder nemmere at bruge og navigere, samt til at tilpasse indholdet, der leveres på firma-websteder ved at foregribe oplysninger og tjenester, der kan være af interesse for dig.

 

Forretnings- og produktforbedring

For at opdage nye fakta, der kan hjælpe firma med bedre at forstå kundebehov og hjælpe med at forbedre, udvikle og evaluere produkter, tjenester, materialer og programmer. firma analyserer de oplysninger, som du har tilvejebragt. Til dette formål bruger firma ikke oplysninger, der kan identificere dig direkte.

 

Webstedsanalyse og -forbedring

Vi kan bruge de oplysninger, som du tilvejebringer, og de oplysninger, som vi indsamler automatisk om din brug af firma-webstederne til at overvåge brugertrafikmønstre og -præferencer med henblik på webstedsforbedring, analyse og optimering.

 

Proces forespørgsler og generelt kommunikere med dig

Vi behandler generelt dine personlige data, når du kontakter os, sender os en forespørgsel og følger op på dine ønsker og spørgsmål.

 

Retsgrundlag for behandling

I henhold til europæiske databeskyttelseslove, skal firma have et retsgrundlag for at behandle dine personoplysninger. Det retsgrundlag, der finder anvendelse i et bestemt tilfælde afhænger af, til hvilke af de specifikke formål, der er beskrevet ovenfor, firma behandler dine personoplysninger:

  • I visse tilfælde kan firma bede om dit samtykke til at indsamle og behandle dine personoplysninger. Hvis du vælger at give dit samtykke, kan du senere trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Dine databeskyttelsesvalg". Bemærk, at tilbagetrækningen af samtykke ikke påvirker behandling, der allerede har fundet sted.
  • I andre tilfælde kan behandlingen af dine personoplysninger være nødvendig for at overholde en gældende lov eller forordning, eller til opfyldelsen af en kontrakt, som du er underlagt. Du kan muligvis ikke fravælge denne behandling, eller dit valg om at fravælge kan muligvis påvirke vores evne til at opfylde en kontraktlig forpligtelse, som vi ellers har over for dig.
  • I andre tilfælde kan firma behandle dine personoplysninger baseret på firma legitime interesser i at kommunikere med dig om vores produkter og tjenester, samt om videnskabelig forskning og uddannelsesmuligheder. Du har ret til at fravælge enhver sådan behandling af dine personoplysninger. Det kan du gøre ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Dine databeskyttelsesvalg".

 

Oplysninger, som vi deler

Vi deler kun dine personoplysninger med tredjeparter som beskrevet nedenfor. Vi hverken sælger eller udlejer personoplysninger til tredjeparter til deres egne markedsføringsformål.

 

Tredjepartsannoncering og adfærdsbaseret onlineannoncering

Du kan modtage onlineannoncer for firma-produkter og -tjenester på tredjepartswebsteder og mobiltjenester, som er skræddersyet til dig, f.eks. på baggrund af oplysninger, som du tilvejebringer for firma eller et tredjepartswebsted, som du besøger, eller på baggrund af din browsing-aktivitet, dine køb eller interesser. Disse typer af skræddersyede onlineannoncer kan komme gennem flere kilder, såsom følgende:

  • Vi kan dele dine ikke-identificerende oplysninger med vores annonceringstjenesteudbydere, som vi har indhentet fra cookies og andre sporingsteknologier på vores firma-websteder.
  • Nogle firma-websteder deltager i adfærdsbaseret onlineannoncering (dette kaldes også nogle gange målrettet annoncering eller interessebaseret annoncering). Du kan identificere disse websteder ved hjælp af linket "Annonceringsvalg" i sidefoden. Vores annonceringsnetværkspartnere kan placere og bruge cookies på firmaets websteder og på andre tredjepartswebsteder til at indsamle oplysninger om dine aktiviteter for at give dig onlineannoncer, der er baseret på dine interesser
  • Nogle webbrowsere kan sende "do-not-track"-signaler til websteder, som browseren kommunikerer med. Fra og med ikrafttrædelsesdatoen for denne databeskyttelseserklæring er der endnu ikke fastlagt en branchestandard for, hvordan man reagerer på disse signaler. Derfor reagerer firma ikke på disse signaler på nuværende tidspunkt. Du kan fravælge annoncører, der bruger din browsing-historik til at levere adfærdsbaserede onlineannoncer ved at besøge adchoices.

 

Associerede selskaber, forhandlere og leverandører

Vi har forhold til leverandører, autoriseret forhandler / forretningspartnere og associerede selskaber, som hjælper os med at drive vores forretning, og for hvem det kan være nødvendigt at have adgang til dine personoplysninger i forbindelse med levering af tjenester til firma. Vi vil ikke bemyndige disse parter til at bruge dine personoplysninger til eventuelt formål, der ikke er relateret til firma og dets relaterede associerede selskabers forretning, og vi deler ikke personoplysninger fra lande, der kræver samtykke, medmindre der er indhentet passende samtykke på forhånd til deling med relaterede associerede selskaber. Vi kræver, at de håndterer dine personoplysninger i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring.

 

Co-brandede websteder

Vi kan samarbejde med andre selskaber om at levere indhold eller tjenester til dig på et fælles eller "co-brandet" grundlag. På et co-brandet websted vises både firma-logoet og co-branding-partnerens logo på din skærm. Du bør læse de individuelle databeskyttelsespolitikker for vores co-branding-partnere, da de kan være forskellige fra vores i nogle henseender. Ved at læse disse politikker hjælper det dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du skal tilvejebringe dine oplysninger for et bestemt websted.

 

Produktrapporter

Hvis du kontakter firma vedrørende din oplevelse med et af vores produkter, kan vi bruge oplysningerne, som du tilvejebringer i rapporter, der indsendes til den udpegede offentlige tilsynsmyndighed, hvor påkrævet af os ved lov.

 

Juridiske rettigheder og forpligtelser

Under visse begrænsede omstændigheder skal firma muligvis videregive dine personoplysninger for at overholde en lovmæssig forpligtelse eller et lovkrav, for eksempel, for at overholde rapporteringsforpligtelser over for vores tilsynsmyndigheder vedrørende sikkerheden af vores produkter, eller i forbindelse med salget eller overførslen af en af vores produktlinjer eller afdelinger, som omfatter de tjenester, der leveres via et eller flere af firma-webstederne. I sådanne tilfælde træffer vi foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i det omfang, det er muligt. Vi forbeholder os også ret til at bruge personoplysninger til at undersøge og retsforfølge brugere, der overtræder vores regler, eller som udviser adfærd, der er ulovlig eller skadelig for andre eller for andres ejendom.

 

Ændring til organisation

Hvis firma beslutter sig for at omorganisere eller afhænde vores forretning gennem salg, fusion eller opkøb, kan firma dele personoplysninger om dig med faktiske eller potentielle købere. Vi vil kræve, at eventuelle faktiske eller potentielle købere behandler disse personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med denne erklæring.

 

Beskyttelse af børns personoplysninger

Firma hverken indsamler eller bruger bevidst eventuelle personoplysninger direkte fra mindreårige på firma-websteder (Danaher definerer "børn" som mindreårige, der er yngre end 18 år gamle). Vi giver ikke bevidst børn tilladelse til at bestille vores produkter, til at kommunikere med os, eller til at bruge nogen af vores onlinetjenester. Hvis du er forælder og bliver opmærksom på, at dit barn har tilvejebragt oplysninger for os, bedes du kontakte os ved hjælp af en af metoderne angivet nedenfor, og vi vil samarbejde med dig om at løse dette problem.

 

Dine databeskyttelsesvalg

Du har ret til at se og få en kopi af personoplysninger om dig, som vi opretholder, samt at bede os om at rette unøjagtige eller ufuldstændige personoplysninger om dig. Du kan have ret til at modtage oplysninger, som du har tilvejebragt for os i et maskinlæsbart format og til at overføre de pågældende oplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også anmode om sletningen af dine personoplysninger eller begrænsningen af deres behandling, eller gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig. For at søge adgang til personoplysninger om dig, for at indsende en bekymring, klage eller anmodning om berigtigelse, eller for at fravælge bestemte programmer, bedes du kontakte vores databeskyttelsesafdeling ved at klikke på linket "Kontakt os" på firma-webstedet, som du bruger, ved at bruge firma-kontaktoplysningerne på den firma-mobilapplikation, som du bruger, eller ved at sende os en e-mail på privacy@kavokerr.com. Du kan også sende et brev til følgende adresse:

KaVo Dental GmbH,
Bismarckring 39,
88400 Biberach – Germany
Attn: Privacy / Legal Department

 

Din lokale databeskyttelsesmyndighed er ansvarlig for at sikre, at privatlivslovgivningen følges i de relevante lande. For mere information om dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger, eller hvis du ikke er i stand til at løse et problem direkte med os og ønsker at gøre en overholdelse, kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed.

 

I alle meddelelser til firma bedes du medtage din e-mailadresse, webstedsadressen, mobilapplikationen og/eller det specifikke firma-produkt, som du tilvejebragte personoplysninger for (f.eks., www.kerrdental.com), og en detaljeret forklaring på din anmodning. Hvis du ønsker at slette, ændre eller rette dine personoplysninger og kontakter os via e-mail, bedes du skrive "Sletningsanmodning" eller "Anmodning om ændring/rettelse" i emnelinjen i e-mailen. Vi vil svare rettidigt på alle rimelige anmodninger og skal muligvis bekræfte din identitet yderligere for at behandle visse anmodninger.

 

Datasikkerhed

 firma opretholder rimelige tekniske, administrative og fysiske kontroller for at sikre eventuelle personoplysninger, der indsamles via firma-webstederne. Der er dog altid en vis risiko for, at en uautoriseret tredjepart kan opfange en internetoverførsel, eller at nogen vil finde en måde at modarbejde vores sikkerhedssystemer på. Vi opfordrer dig til at være forsigtig, når du overfører personoplysninger via internettet, især dine finansielle oplysninger. firma kan ikke garantere, at uautoriserede tredjeparter ikke får adgang til dine personoplysninger. Derfor skal du, når du indsender personoplysninger til firma-websteder, overveje både fordele og ulemper.

 

Tredjepartswebsteder og sociale medie-plugins

Denne databeskyttelseserklæring gælder ikke for firma-websteder, der ikke linker til denne databeskyttelseserklæring, eller for tredjepartswebsteder, hvortil der kan linkes fra firma-websteder. Firma-websteder kan bruge sociale medie-plugins (f.eks. Facebooks "Synes godt om"-knap, "Del på Twitter"-knappen) for at gøre det nemt for dig at dele oplysninger med andre. Når du besøger Firma-websteder, kan operatøren af det sociale plugin placere en cookie på din computer eller anden elektronisk enhed, der gør det muligt for operatøren at genkende enkeltpersoner, der tidligere har besøgt vores websted. Hvis du er logget ind på det sociale mediewebsted (f.eks. Facebook, Twitter), mens du browser på vores firma-websted, giver det sociale medie-plugin det pågældende sociale mediewebsted mulighed for at modtage oplysninger om, at du har besøgt vores firma-websted. Det sociale medie-plugin giver også det sociale mediewebsted mulighed for at dele oplysninger om dine aktiviteter på vores firma-websted med andre brugere af deres sociale mediewebsted. Disse delingsindstillinger administreres af det sociale mediewebsted og styres af dets databeskyttelsespolitik.

 

Adgang til vores websteder globalt

Dette websted ejes og drives af firma i USA, men de oplysninger, som du tilvejebringer, vil være tilgængelige for vores associerede selskaber, forhandlere og leverandører i andre lande i overensstemmelse med denne politik. Derudover, hvis du besøger dette websted fra et andet land, vil din kommunikation med os nødvendigvis resultere i overførslen af oplysninger på tværs af internationale grænser. Niveauet for retlig beskyttelse af personoplysninger er ikke det samme i alle lande. Vi træffer dog de sikkerhedsforanstaltninger, der er beskrevet i denne databeskyttelseserklæring for at holde dine oplysninger sikre. Ved at bruge dette websted forstår du, at dine personoplysninger bliver opbevaret og behandlet i USA og i ethvert land, hvortil vi kan overføre dine oplysninger i løbet af vores forretningsaktiviteter.

 

Meddelelse til beboere i Californien

Med forbehold af visse begrænsninger i henhold til den Californiske retsplejelov § 1798.83, kan Californiens beboere bede os om at give dem (i) en liste over bestemte kategorier af personoplysninger, som vi har videregivet til tredjeparter med henblik på deres direkte markedsføringsformål i løbet af det umiddelbart foregående kalenderår, og (ii) de pågældende tredjeparters identitet. For at fremsætte denne anmodning kan beboere i Californien kontakte os på privacy@kavokerr.com.

 

Ændringer til vores databeskyttelsespolitik

Vi bruger kun personoplysninger på den måde, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik, der var gældende da oplysningerne blev indsamlet fra dig eller som autoriseret af dig. Med forbehold af eventuelt gældende samtykke, forbeholder vi os dog ret til at ændre vilkårene i denne databeskyttelsespolitik til enhver tid. Eventuelle ændringer til denne databeskyttelsespolitik afspejles på denne side med en ny ikrafttrædelsesdato. Firma opfordrer dig til at gennemgå denne databeskyttelsespolitik regelmæssigt for eventuelle ændringer. Eventuelle personoplysninger, der indsamles ved din fortsatte brug af firma-websteder, håndteres i overensstemmelse med den for øjeblikket offentliggjorte databeskyttelsespolitik.