Politica de confidențialitate online KaVo Kerr

 

 

Data intrării în vigoare: 1 mai 2018

Această Politică de confidențialitate online („Politica de confidențialitate”) explică modul în care KaVo Dental GmbH, Bismarckring 39, 88400 Biberach, Germania, și KerrHawe SA, Via Strecce 4, 6934 Bioggio, Elveția, împreună cu toate companiile aferente și afiliate, reprezentând KaVo Kerr și denumite în continuare „Compania”, gestionează Datele cu caracter personal care ne sunt trimise prin site-urile web, site-urile mobile, aplicațiile mobile și alte servicii și produse digitale controlate de Companie, care fac referire la această Politică de confidențialitate (denumite împreună „Site-urile Companiei”). Compania este controlorul de date pentru prelucrarea Datelor cu caracter personal în baza legilor aplicabile.

Această Notificare privind confidențialitatea nu se aplică Site-urilor Companiei care nu fac referire la această Politică de confidențialitate sau site-urilor web terță parte la care pot face trimitere Site-urile Companiei.

 

Tipurile de informații pe care le colectăm online

Tipurile de Date cu caracter personal pe care le putem colecta în timp ce folosiți Site-urile Companiei sunt prezentate în această secțiune și includ atât informațiile furnizate de dvs., cât și informațiile pe care le colectăm automat atunci când folosiți Site-urile Companiei.

În cadrul acestei Notificări privind confidențialitatea „Date cu caracter personal” înseamnă informațiile care vă identifică sau care pot fi folosite în mod rezonabil pentru a vă identifica. Numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail sunt exemple de Date cu caracter personal.

 

Informații trimise de dvs.

În general, nu este nevoie să vă înregistrați pentru un serviciu sau un program pentru a primi cea mai mare parte a informațiilor disponibile prin Site-urile Companiei. Cu toate acestea, anumite porțiuni ale conținutului nostru sunt disponibile numai pentru utilizatorii înregistrați sau identificați; vi se va solicita să creați un profil sau să furnizați anumite informații despre dvs. pentru a vi se furniza serviciul.

 

Datele cu caracter personal pe care le furnizați când accesați Site-urile Companiei

Compania colectează Datele cu caracter personal pe care le furnizați pe Site-urile Companiei, de exemplu, atunci când achiziționați un produs, pentru a primi produse și informații de marketing, atunci când contactați serviciul de relații cu clienții al Companiei sau când răspundeți la chestionarele ori sondajele Companiei. Acestea pot include:

  • informații de contact, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail;
  • date de înregistrare, precum numele de utilizator și parola;
  • informații privind angajarea, studiile și alte informații generale atunci când solicitați informații privind posturile disponibile din cadrul Companiei;
  • informații privind plata (cum ar fi informații bancare, numărul cardului de credit, data expirării, adresa de livrare și adresa de facturare);
  • conținutul pe care îl puteți furniza (de exemplu, atunci când completați formularul nostru de contact online sau când trimiteți alte informații).

 

Datele cu caracter personal pe care le partajați în cursul altor interacțiuni cu Compania

Puteți contacta Compania pentru a trimite întrebări, a discuta despre îngrijorările dvs. sau a raporta probleme legate de produsele noastre. În cazul în care comunicați cu Compania sau solicitați informații de la aceasta, este posibil să vi se solicite să furnizați datele dvs. de contact și Datele cu caracter personal relevante pentru solicitarea efectuată.

 

Informații care pot fi colectate automat

Atunci când folosiți Site-urile Companiei, putem colecta automat anumite informații privind utilizarea și dispozitivul, conform prevederilor de mai jos.
 

Adresa IP

Putem înregistra adresa de Internet Protocol („IP”) a computerului dvs. sau a altui echipament electronic atunci când accesați Site-urile Companiei. Adresa IP identifică dispozitivul electronic folosit de dvs. pentru accesarea Site-urilor, ceea ce ne permite să păstrăm comunicarea cu computerul dvs. în timp ce navigați pe Site-urile Companiei și să particularizăm conținutul.

 

Modulele cookie și alte tehnologii de urmărire

De asemenea, colectăm informații despre utilizarea de către dvs. a Site-urilor Companiei prin intermediul tehnologiilor de urmărire, precum modulele cookie și semnalizatoarele web. „Modulul cookie” este un cod numeric unic care va fi transferat pe computerul dvs. pentru a vă monitoriza interesele și preferințele și pentru a vă recunoaște în calitate de utilizator recurent. „Semnalizatorul web” este o imagine grafică transparentă plasată pe un site web, într-un mesaj de e-mail sau într-o reclamă, prin intermediul căruia pot fi monitorizați diverși factori, precum activitatea utilizatorului și traficul pe site. Cu ajutorul acestor tehnologii, preferințele dvs. sunt reținute, iar noi avem posibilitatea de a vă oferi conținutul și caracteristicile care vă pot interesa pe baza datelor din „fluxul de clicuri”, care arată activitățile dvs. anterioare pe Site-urile Companiei.

Folosim publicitatea în Rețeaua de display Google (cum ar fi redirecționarea prin Google Analytics, raportarea numărului de afișări în Rețeaua de display Google, integrarea Managerului de campanie DoubleClick, raportarea datelor demografice și a intereselor în Google Analytics) pentru (1) a afișa anunțurile dvs. pe alte site-uri web pe baza accesărilor anterioare ale Site-urilor Campaniei și pentru (2) a înțelege mai bine afișarea anunțurilor și utilizarea serviciilor publicitare. În ceea ce privește serviciul de raportare a datelor demografice și intereselor în Google Analytics, putem folosi date din publicitatea Google pe bază de interese sau din datele privind publicul deținute de terțe părți (cum ar fi vârsta, sexul și interesele) cu Google Analytics pentru a înțelege și a îmbunătăți campaniile de marketing și conținutul Site-urilor.

O parte din publicitatea noastră online se desfășoară prin publicitatea în Rețeaua de display Google. În cadrul acestui program, folosim diverse funcții ale Google Analytics, precum redirecționarea. În ceea ce privește această funcție și alte funcții oferite de rețelele de publicitate, noi și operatorii rețelelor de publicitate, inclusiv Google, putem folosi module cookie terță parte (cum ar fi modulele cookie DoubleClick) și, în unele cazuri, module cookie directe (cum ar fi modulele cookie Google Analytics), pentru a vă informa, a optimiza și a furniza anunțuri pe internet, în funcție de accesările anterioare ale Site-urilor Companiei, efectuate de utilizator. De asemenea, atunci când accesați Site-urile Companiei, este posibil să afișăm anunțuri de la unele dintre companiile noastre afiliate.

Puteți opta să renunțați la anunțurile Google accesând http://www.google.com/ads/preferences. Dacă nu doriți ca datele dvs. să fie folosite de Google Analytics, puteți instala programul de completare pentru renunțare Google Analytics în pagina de renunțare Google Analytics.

Site-urile Companiei nu sunt menite să răspundă la semnalele „do not track” (a nu se urmări) primite de la browsere.

Pentru a afla mai multe informații despre modulele cookie și despre alte tehnologii de urmărire, inclusiv despre modul de dezactivare a acestora, accesați http://www.allaboutcookies.org/. Rețineți să anumite module cookie sunt esențiale pentru funcționarea Site-urilor noastre, iar ștergerea sau dezactivarea acestora va reduce funcțiile site-ului.

 

Urmărirea în rețeaua mobilă

Anumite Site-uri ale Companiei sunt disponibile ca aplicații mobile sau ca site-uri mobile, care pot fi folosite pe dispozitivele dvs. mobile. Dacă folosiți un dispozitiv mobil pentru a accesa și a utiliza Site-urile Companiei, putem colecta următoarele informații despre echipamentul mobil, pe lângă informațiile prezentate mai sus: ID-ul dispozitivului sau ID-ul de publicitate, tipul dispozitivului, tipul hardware-ului, adresa de control al accesului la suportul fizic (media access control – „MAC”), identitatea internațională a echipamentului mobil („IMEI”), versiunea sistemului de operare mobilă, platforma folosită pentru accesarea sau descărcarea Site-urilor Companiei (de ex., Apple, Google, Amazon, Windows), informații despre locația și utilizarea dispozitivului și folosirea de către dvs. a Site-urilor Companiei.

 

Informații colectate din alte surse

Putem combina informațiile despre dvs. obținute dintr-o accesare a unuia dintre Site-urile Companiei cu informațiile despre dvs. obținute din accesările altor Site-uri ale Companiei. De asemenea, putem combina informațiile despre dvs. colectate prin Site-urile Companiei cu informațiile pe care le-am colectat offline, precum și cu informațiile furnizate nouă de către terțe părți.

 

Cum folosim informațiile de la dvs.

Folosim Datele cu caracter personal pentru a vă furniza produsele și serviciile solicitate, pentru a comunica cu dvs., a vă îmbunătăți interacțiunea cu Site-urile Companiei, a îmbunătăți în general produsele și serviciile noastre și pentru îndeplinirea altor obiective profesionale. Aceste utilizări pot include, de asemenea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, preluarea, consultarea, folosirea, dezvăluirea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. pot fi stocate și apoi arhivate atâta timp cât este necesar în mod rezonabil pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite mai sus și în conformitate cu legile aplicabile.

 

Furnizarea produselor și serviciilor solicitate de dvs.

Dacă doriți să achiziționați un produs ori să primiți serviciile noastre, folosim Datele cu caracter personal furnizate prin Site-urile Companiei pentru a gestiona comenzile și facturile dvs., a procesa plățile, a vă răspunde la întrebări, a vă furniza serviciile solicitate și a vă oferi o experiență optimă.

 

Marketing

De asemenea, este posibil să primiți informații de marketing de la Companie și de la afiliații săi, precum oferte privind produsele sau serviciile corelate cu Compania, invitații de a participa la sondaje despre produsele noastre sau notificări despre promoții speciale. În astfel de cazuri, vom folosi datele de contact și alte Date cu caracter personal pentru a vă trimite informații de marketing.

 

Experiențe personalizate pentru utilizatori

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați pot fi folosite pentru a crea oferte personalizate, informații sau servicii adaptate la interesele și preferințele dvs. De asemenea, putem folosi adresa IP și datele pe care le obținem automat prin folosirea modulelor cookie sau a tehnologiilor similare de urmărire, astfel încât Site-urile Companiei noastre să devină mai ușor de utilizat și de navigat și pentru a personaliza conținutul de pe Site-urile Companiei, anticipând informațiile și serviciile care v-ar putea interesa.

 

Îmbunătățirea activităților și a produselor

Obiectivul constă în descoperirea de aspecte noi care pot ajuta Compania să înțeleagă mai bine nevoile clienților și să ajute la îmbunătățirea, dezvoltarea și evaluarea produselor, serviciilor, materialelor și programelor. Compania analizează informațiile pe care le-ați trimis. Pentru aceste obiective, Compania nu folosește informații care vă pot identifica în mod direct.

 

Analiza și îmbunătățirea site-urilor

Putem să utilizăm informațiile furnizate de dvs. și informațiile pe care le colectăm automat cu privire la utilizarea Site-urilor Companiei pentru a monitoriza șabloanele de trafic și preferințele utilizatorilor în vederea îmbunătățirii, analizării și optimizării site-urilor.

 

Prelucrarea întrebărilor și comunicarea cu dvs. în general

În general, prelucrăm Datele cu caracter personal atunci când ne contactați, când ne trimiteți o întrebare și pentru a răspunde la solicitările și întrebările dvs.

 

Baza legală pentru prelucrare

În baza legilor europene privind protecția datelor cu caracter personal, Compania trebuie să aibă o bază legală pentru a prelucra Datele cu caracter personal. Baza legală aplicabilă într-un anumit caz va depinde de scopul, dintre scopurile prezentate mai sus, în care Compania prelucrează Datele cu caracter personal:

  • În anumite cazuri, Compania vă poate solicita consimțământul pentru a colecta și a prelucra Datele dvs. cu caracter personal. În cazul în care doriți să vă exprimați consimțământul, aveți posibilitatea de a-l retrage mai târziu, contactându-ne conform prevederilor din secțiunea „Opțiunile dvs. privind confidențialitatea”. Rețineți că retragerea consimțământului nu va afecta prelucrarea datelor cu caracter personal deja efectuată.
  • În alte cazuri, prelucrarea Datelor cu caracter personal poate fi necesară pentru a respecta o lege sau o reglementare aplicabilă pentru îndeplinirea unui contract al cărui subiect sunteți. Este posibil să nu puteți renunța la această prelucrare a datelor sau opțiunea de a renunța poate să afecteze capacitatea noastră de a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs.
  • În alte cazuri, Compania poate prelucra Datele dvs. cu caracter personal pe baza intereselor legale de a vă transmite produsele și serviciile noastre și de a vă prezenta oportunitățile de studiu și cercetare științifică. Aveți dreptul de a renunța la orice astfel de prelucrare a Datelor cu caracter personal. Puteți face acest lucru, contactându-ne conform prevederilor din secțiunea „Opțiunile dvs. privind confidențialitatea”.

 

Informațiile pe care le partajăm

Partajăm Datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți numai conform prevederilor de mai jos. Nu vindem sau nu închiriem Datele dvs. cu caracter personal către terțe părți pentru îndeplinirea obiectivelor lor de marketing.

 

Publicitatea prin terțe părți și publicitatea în funcție de comportamentul online

Este posibil să vi se trimită reclame online la produsele și serviciile Companiei pe site-urile web și prin serviciile mobile ale unor terțe părți; acestea vor fi particularizate pentru dvs., de exemplu, pe baza informațiilor trimise Companiei sau unui site terță parte accesat de dvs. sau pe baza istoricului de navigare în browser, a achizițiilor sau a intereselor dvs. Aceste tipuri de publicitate online particularizată poate proveni din mai multe surse, după cum urmează:

  • Putem trimite furnizorilor de servicii de publicitate informațiile dvs. care nu vă identifică personal, obținute prin modulele cookie și prin alte tehnologii de urmărire de pe Site-urile Companiei.
  • Unele dintre Site-urile Companiei pot participa la publicitatea în funcție de comportamentul online (denumită uneori publicitate redirecționată sau publicitate în funcție de interese). Puteți identifica aceste site-uri după linkul „Opțiuni de publicitate” din subsolul paginii. Partenerii noștri din rețeaua de publicitate pot plasa și folosi module cookie pe site-urile web ale Companiei sau pe alte site-uri web ale unor terțe părți pentru a colecta informații despre activitățile dvs. în vederea trimiterii de reclame online bazate pe interesele dvs.
  • Anumite browsere web pot transmite semnale „do-not-track” (a nu se urmări) către site-urile web cu care comunică browserul. La data de intrare în vigoare a acestei Notificări privind confidențialitatea, nu a fost stabilit încă un standard privind modul de răspuns la aceste semnale. Prin urmare, Compania nu răspunde în prezent la aceste semnale. Puteți să vă dezabonați de la agenții de publicitate care folosesc istoricul dvs. de navigare pentru a trimite publicitate în funcție de comportamentul online accesând opțiuni publicitate.

 

Afiliații, distribuitorii și furnizorii

Avem relații profesionale cu furnizorii, distribuitorii autorizați/partenerii de afaceri și companiile afiliate, care ne ajută la desfășurarea activităților și care este posibil să aibă nevoie să acceseze Datele dvs. cu caracter personal în cursul furnizării serviciilor către Companie. Nu vom autoriza aceste părți să folosească Datele cu caracter personal în orice scop care nu este asociat cu Compania și cu operațiile afiliaților săi și nu vom partaja Date cu caracter personal din țările care solicită consimțământ, decât dacă acest consimțământ a fost obținut înainte de trimiterea datelor către afiliații respectivi. Le solicităm acestor părți să manevreze Datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu această Notificare privind confidențialitatea.

 

Site-uri în colaborare

Putem încheia parteneriate cu alte companii pentru a vă furniza conținut sau servicii împreună sau în colaborare. În cazul unui site în colaborare, pe ecran vor fi afișate atât sigla Companiei, cât și sigla partenerului cu care colaborați. Se recomandă să citiți politicile de confidențialitate ale partenerilor de co-branding, deoarece este posibil să difere de ale noastre în anumite privințe. Dacă veți citi aceste politici, veți putea lua decizii informate cu privire la trimiterea informațiilor despre dvs. către un anumit site.

 

Rapoartele despre produse

În cazul în care contactați Compania cu privire la experiența dvs. în utilizarea unuia dintre produsele noastre, putem folosi informațiile pe care ni le furnizați pentru a trimite rapoarte către autoritatea de reglementare desemnată, conform cerințelor legii.

 

Drepturile și obligațiile legale

În anumite circumstanțe limitate, Compania poate fi nevoită să dezvăluie Datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligațiile ori solicitările legale, cum ar fi pentru raportarea către autoritățile de reglementare privind siguranța produselor noastre sau pentru vânzarea ori transferul uneia dintre liniile de produse sau dintre diviziile noastre, ceea ce include serviciile furnizate prin unul sau mai multe Site-uri ale Companiei. În aceste situații, vom lua măsurile necesare pentru a proteja Datele cu caracter personal în limita posibilă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a folosi Datele cu caracter personal pentru a investiga și a da în judecată utilizatorii care încalcă regulile noastre sau care manifestă comportament ilegal sau dăunător față de alte persoane sau față de bunurile altor persoane.

 

Modificarea organizării

În cazul în care Compania decide să reorganizeze ori să cedeze activitatea noastră prin vânzare, fuziune sau achiziție, Compania poate trimite Datele dvs. cu caracter personal cumpărătorilor actuali sau viitori. Vom solicita cumpărătorilor actuali sau viitori să trateze aceste Date cu caracter personal în conformitate cu prevederile din această notificare.

 

Confidențialitatea copiilor

Compania nu colectează sau folosește cu bună știință Datele cu caracter personal provenite direct de la minorii care accesează Site-urile Companiei. Nu le permitem cu bună știință copiilor să comande produsele noastre, să comunice cu noi ori să folosească oricare dintre serviciile noastre online. Dacă sunteți părinte și vă dați seama că au fost trimise informații de către copilul dvs., contactați-ne prin una dintre metodele specificate mai jos, iar noi vom lua măsuri pentru a rezolva acest aspect.

 

Opțiunile dvs. privind confidențialitatea

Aveți dreptul de a vedea și de a primi o copie a Datelor cu caracter personal pe care le păstrăm, precum și de a ne solicita să corectăm Datele cu caracter personal inexacte sau incomplete. Aveți dreptul de a primi datele pe care ni le-ați furnizat într-un format ce poate fi citit de computer și de a transmite aceste date către alt controlor. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea Datelor dvs. cu caracter personal, de a restricționa prelucrarea acestora sau de a obiecta față de prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal. Pentru a solicita acces la Datele dvs. cu caracter personal, pentru a trimite o îngrijorare, o reclamație, pentru a solicita o corecție sau pentru a renunța la anumite programe, contactați Departamentul nostru privind confidențialitatea, făcând clic pe linkul „Contactați-ne” de pe Site-ul Companiei pe care îl folosiți, prin intermediul informațiilor de contact ale Companiei din aplicația mobilă a Companiei pe care o folosiți sau trimițându-ne un e-mail la adresa privacy@kavokerr.com. De asemenea, puteți trimite o scrisoare la adresa următoare:

KaVo Dental GmbH,
Bismarckring 39,
88400 Biberach – Germania
Către: Privacy / Legal Department (Departamentul Confidențialitate/Juridic)

 

Autoritatea locală privind protecția datelor cu caracter personal are responsabilitatea de a se asigura că legea privind confidențialitatea este respectată în țările relevante. Contactați Autoritatea locală privind protecția datelor cu caracter personal pentru mai multe informații despre drepturile dvs. la confidențialitate sau dacă nu reușiți să rezolvați o problemă direct cu noi ori dacă doriți să faceți o reclamație.

 

Includeți adresa dvs. de e-mail, adresa site-ului web, aplicația mobilă și/sau produsul Companiei pentru care ați furnizat Date cu caracter personal (de exemplu, www.kerrdental.com), precum și o explicație detaliată a solicitării dvs. în fiecare mesaj trimis Companiei. Dacă doriți să ștergeți, să modificați ori să corectați Datele dvs. cu caracter personal și dacă ne contactați prin e-mail, menționați „Deletion Request” (Solicitare de ștergere) sau „Amendment/Correction Request” (Solicitare de modificare/corectare) în subiectul mesajului de e-mail. Vom răspunde prompt la toate solicitările rezonabile; este posibil să fie nevoie să confirmăm identitatea dvs. pentru a prelucra anumite solicitări.

 

Securitatea datelor

 Compania păstrează mijloace de control tehnice, administrative și fizice rezonabile pentru a securiza Datele cu caracter personal colectate prin Site-urile Companiei. Cu toate acestea, există întotdeauna riscul ca o terță parte neautorizată să intercepteze transmisia prin internet sau ca o persoană să găsească o cale de a trece de sistemele noastre de securitate. Vă solicităm să dați dovadă de precauție atunci când trimiteți Date cu caracter personal prin internet, în special în ceea ce privește informațiile din domeniul financiar. Compania nu poate garanta că nicio terță parte neautorizată nu va obține acces la Datele dvs. cu caracter personal; prin urmare, trebuie să evaluați atât beneficiile, cât și riscurile atunci când trimiteți Date cu caracter personal pe Site-urile Companiei.

 

Site-urile terțelor părți și plug-inurile rețelelor de socializare

Această Notificare privind confidențialitatea nu se aplică Site-urilor Companiei care nu fac referire la aceasta sau site-urilor web terță parte la care pot face trimitere Site-urile Companiei. Site-urile Companiei pot folosi plug-inuri pentru rețele de socializare (de exemplu, butonul „Like” de pe Facebook, butonul „Share to Twitter”) pentru ca dvs. să partajați informații cât mai simplu cu alte persoane. Când accesați Site-urile Companiei, operatorul plug-inului social poate plasa un modul cookie pe computerul dvs. sau pe alt dispozitiv electronic, care îi dă posibilitatea să recunoască persoanele care au accesat anterior Site-ul nostru. Dacă sunteți conectat pe site-ul web al rețelei de socializare (de exemplu, Facebook, Twitter) în timp ce navigați pe Site-urile Companiei noastre, plug-inul rețelei de socializare permite site-ului web al acesteia să primească informații despre ceea ce ați accesat pe Site-urile Companiei noastre. De asemenea, plug-inul rețelei de socializare permite site-ului web al acesteia să partajeze informații despre activitățile dvs. pe Site-urile Companiei noastre cu alți utilizatori ai site-ului web al rețelei de socializare. Aceste setări privind opțiunile de partajare sunt gestionate de site-ul web al rețelei de socializare și sunt reglementate de politica sa privind confidențialitatea.

 

Accesarea site-urilor noastre la nivel global

Acest site este deținut și exploatat de Companie în Statele Unite ale Americii, însă informațiile pe care le furnizați vor fi accesibile pentru afiliații, distribuitorii și furnizorii noștri din alte țări, conform prevederilor din această politică. În plus, dacă accesați acest site din altă țară, comunicarea dvs. cu noi va conduce în mod obligatoriu la transferul informațiilor peste granițele internaționale. Nivelul de protecție legală a Datelor cu caracter personal nu este același în toate țările; însă, vom lua măsurile de securitate prezentate în această Notificare privind confidențialitatea pentru a menține securitatea informațiilor dvs. Prin utilizarea acestui site, înțelegeți că Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate și prelucrate în Statele Unite ale Americii și în orice țară în care este posibil să transferăm informațiile despre dvs. în cursul activităților noastre.

 

Notificare către cetățenii statului California

În baza anumitor limite din Secțiunea 1798.83 din Codul Civil al Californiei, cetățenii statului California ne pot solicita să le trimitem (i) o listă cu anumite categorii de Date cu caracter personal pe care le-am divulgat unor terțe părți în vederea îndeplinirii obiectivelor lor de marketing direct în anul calendaristic imediat precedent și (ii) identitatea respectivelor terțe părți. Pentru a efectua această solicitare, cetățenii statului California ne pot contacta la adresa privacy@kavokerr.com

 

Modificările aduse Politicii noastre de confidențialitate

Vom folosi Datele cu caracter personal numai în modul prezentat în Politica de confidențialitate aflată în vigoare în momentul colectării informațiilor de la dvs. sau conform autorizării dvs. Însă, în funcție de cerințele aplicabile privind acordarea consimțământului, ne rezervăm dreptul de a modifica termenii acestei Politici de confidențialitate în orice moment. Orice modificare adusă acestei Politici de confidențialitate va apărea pe această pagină, împreună cu o nouă dată de intrare în vigoare. Compania vă îndeamnă să verificați periodic modificările aduse acestei Politici de confidențialitate. Datele cu caracter personal colectate prin utilizarea continuă a Site-urilor Companiei vor fi gestionate în conformitate cu Politica de confidențialitate publicată în prezent.